måndag 9 juni 2008

Sommarfest på Platina

En riktigt rolig kväll! Allt var fint ordnat som vanligt på Platina.. Massa fat med frukter och kycklingspett med olika dipper överallt. Väldigt gott! :)

Det enda dåliga med kvällen var att nån tjej som jobbade där flyttade runt oss vid olika bord hela tiden för att hon "glömt att sätta ut lappar att det var reserverat"... Skulle ärligt talat kunnat kastat ner idioten i ån!! Men vi gick in ist och satte oss och sen började ju Axwell spela och då glömde man alla bekymmer i världen! Fan så bra han var! Sånt sjukt bra ös! Höll på att dö av värmeslag dock men det var det värt! Tur det finns is ;)

Så kul att "alla" var där! Ingen som gick vidare sen till nåt annat ställe sen utan alla stannade kvar och röjjde! Träffade även på Jossan och Fredde som var "väl överförfriskade" Haha! ;) Jätte kul att träffa dom som alltid! Kvällen avrundades på Burger King, hade glömt bort hur goda deras pommes är så jag dog typ när jag åt dom! Mums! Men cheeseburgaren var skitäcklig! Sen var det tack och godnatt!

En bra kväll helt enkelt!





*PUSS*

Inga kommentarer: