måndag 18 januari 2010

Måndag...







Idag har jag varit runt med mamma på Babyland och Ikea. Man kommer liksom alltid på saker som man "behöver". Idag blev det en blöjhink. Dom hade nåt erbjudande så om man köpte 2x3 refiller så fick man hinken på köpet. Plus att det sitter en påse i när man köper så nu har vi 7 påsar och 1 påse räcker ca 1 månad. Haha! Ja nu behöver vi inte tänka på det på ett tag iaf :)



Sen blev det lite korgar på Ikea till skötbordet. En liten för att lägga småsaker i som nappar, nagelsax m.m. och en stor för att lägga blöjjor i. Den stora blev ju såklart FÖR stor så nu går den inte in i hyllan. Men det löser vi på nåt sätt!



Köpte lite hastigt en ram också så vi äntligen kan rama in ett av korten från ultraljudet. Kommer ju kunna ta finare bilder på honom snart men det symboliserar ju en stor dag i våra liv. Det vill jag aldrig glömma!



Sen åkte vi ut till mormor och morfar för att fira mormors födelsedag med en fika. Trevligt som vanligt med överkonsumtion av kakor och bullar och lite mys framför brasan.

Nu ser jag framemot att få mysa med Alex som borde komma hem snart. Stackarn får stå ut med mycket inställda tåg nu för tiden så det kan bli rätt sent som han kommer hem ibland.

Imorgon ska vi till barnmorskan igen. Alex följer med också vilket uppskattas otroligt mycket. Mycket roligare när han är med. Förhoppningsvis är detta sista gången innan lillen kommer. Har ett datum bokat 1 feb också men då jäklar ska han ha kommit ut! :)

*PUSS*

Inga kommentarer: