fredag 20 november 2009

Dragetdagar i helgen



I helgen är det Dragetdagar i Gallerian Draget där jag jobbar. Martin Stenmark uppträder på söndag, barnfotografering båda dagarna, fri klippning om man handlar nåt osv.
Ett tips bara om ni har tråkigt i helgen :)

3 kommentarer:

Linda sa...

En liten undran, om du jobbar på Draget, är det i butik och vilken typ av butik? Anledningen att jag frågar är för att jag noterade att du skulle gå på havandeskapsledighet, iomed att jag själv blev nekad det av Fk vid min graviditet (är butiksanställd jag med) är det lite intressant att höra hur du jobbar efterssom du verkar ha fått det beviljat. Lycka till med magen ;o) Kram

Malin sa...

Tjena!

Jag jobbar i Lampaffären, säljer belysning alltså. Anledningen till att jag sökte havandeskapsledighet är för att vi är ett litet företag med högsäsong just nu. Står väldigt mycket på stegar (tända och ta ner lampor från taket åt kunder och hänga om i butiken). Vårat lager är byggt på höjden så där ute står jag ofta på väldigt höga stegar och tar ner stora, tunga kartonger från höga höjder. Svårt att "lyfta rätt" då. Mycket spring ut och in på lager bärandes på kartonger och väldigt lite tid för vila just nu då vi endast är 2 st som jobbar samtidigt och jag står även själv en hel del. Efter att jag pratat med min barnmorska så rekommenderade hon mig att söka annars skulle hon försöka få mig sjukskriven ist eftersom jag har haft mycket problem med fötter/ben och rygg. Magen blir också väldigt spänd, hård och gör ont när jag böjer mig mycket upp och ner.

Tråkigt att du blev nekad. Har förstått att det är svårt att få det godkänt. Nu var det inga problem för mig och det är jag väldigt tacksam för! Ska bli skönt att kunna ta det lungt och inte ligga helt utslagen i soffan varje lkväll och knappt kunna röra mig för det gör så ont. Önskar verkligen att alla gravida kunde få chansen att vila på slutet av graviditeten. Det förtjänar vi! :)

Kram!

Linda sa...

Förstår att du fick Hp då, att klättra på stegar som höggravid är väl inte att rekommendera. Jo blev besviken när jag blev nekad men blev tillslut 50% sjukskriven ändå så det gick bra. Visst borde gravida få chans att vila upp sig den sista månaden innan bf, de borde införas då det är ganska behövligt för både kropp&knopp. Kram