måndag 26 maj 2008

Lördag, söndag


På lördagen vaknade jag upp hos Alex och mådde sådär. Vaknade ändå halv nio, låg och lyssnade på musik ett tag och sen hem till mig och fixa till sig så man såg ut som en människa igen! Gick ner på stan och åter igen till Carl Philip.. Denna gång blev det alkoholfritt som tur var men åt den godaste frukosten/lunchen. Strömming med potatismos och lingon.. Vi dog typ! *mums*

Lite shopping på det sen var det hem och vila lite.. Handlade upp ett bra lager snacks och köpte mat på Amazing thai (där dog vi igen) och kollade melodifestivalen.. Slösade bort tre timmar av mitt liv där kändes det som. Men det kunde man ju inte veta i förväg.. Men vilken totalflopp! Nu ska vi bara förlora i fotbolls EM också så är det här året gjort! Sen var det tack och godnatt i sängen!

Söndagen vaknade man iaf utvilad, det var skönt! Åt frukost på balkongen i solen och sen ner på stan igen. Shoppade lite och åt på Åkanten.. Mysigt! Var ju morsdag igår och även min pappas födelsedag. Gick dit och åt pizza och MASSA fika! Sen gick vi hem ett tag och sen iväg på bio.. Indiana Jones. Jätte bra och härlig äventyrsfilm!

Var alltså en jätte härlig helg men massa mys och mat ;)




Inga kommentarer: