söndag 14 september 2008

Time changes

Tycker det är riktigt kul att jämföra dom här två bilderna på mig och Sabbe.. Den första togs för ungefär 2 år sedan och den andra togs igår. Snacka om raka motsatsen på hårfärg!

Vet inte vilken jag tycker är bäst faktiskt.. Inte för att jag planerar att bli så där mörk igen men ändå.



Föresten så är första bilden från kvällen jag träffade Alex första gången :)







2 kommentarer:

Josefin sa...

så himla tråkigt att höra,så ledsen man blir..med Alex vän.Jag försöker leva varje dag i taget inte planera så mycket,man vet aldrig vad ödet bestämt för en.
från det tråkiga till att jag också ville säga att du e så fin nu Malin,tycker ditt hår passar dig så bra,sjukt det känns att skriva nåt sånt när man läste det fruktansvärda som hände Alex vän.
Ville bara säga det i af.Ta hand om er.Det e en så grym känsla och gåva att man har turen som vi och ni att träffa någon som man har en oändlig och besvarad kärlek till.Kram och hälsa så gott till Alex

Malin sa...

Gumman vad gullig du är! Jag håller helt med dig. Man glömmer lätt bort att leva för stunden. Men som du säger, det är en väldigt lycka att ha sin kärlek. Det gör dom flesta saker i livet mycket enklare.

Jag känner mig väldigt ovan med nya frisyren... Som du ser har jag ju blekt det igen. Men jag har inte svikigt dig och gått till nån annan frisör :) Jag hade tråkigt en dag och hittade en blekning hemma så då går det så här. Men nästa gång går jag till dig igen.. Det var alldeles för krångligt att göra det själv.

Ta hand om dig söt.

*kram*