onsdag 10 februari 2010

Onsdag...

Idag var det dags för återkoll på sjukhuset. Hugo skötte sig utmärkt hela besöket och allt var jätte bra. Det var två stolta föräldrar som gick därifrån sen :)

Var faktiskt riktigt skönt att gå upp imorse och få duscha och fixa sig. Sätta på sig normala kläder och slippa mjukisbyxorna för en gångs skull :)




Lunch till mamma och pappa.
Passade på att handla lite på sjukhuset :)

Sen efter lunch och powernap så gick vi promenad med vagnen. Verkligen jättemysigt i det fina vädret! Så skönt att få komma ut och få luft. Har inte gjort annat än att suttit i soffan och kämpat med amningen ju. Nu börjar jag få kläm på det. Det enda "jobbiga" är att han somnar efter 5 min. Önskar att han orkade äta lite längre. Man får väcka honom och mata 5 min till några ggr. Men det blir väl bättring på det med sen. Det är ju lite speciellt dom första 2 veckorna.




Har ju fått så otroligt mycket fina presenter av alla som varit här! Det står många fina blommor på vårt köksbord just nu :)





Fick dom här fina presenterna av Tessan som var här ikväll:


Hon gör dom helt själv också.
Så fint!

Nu ska jag mysa med mina killar
i soffan framför... gissa.... fotboll! ;)

****************

4 kommentarer:

Retrospection sa...

Really nice pictures.
Hope you're feeling fine.
You look just extremely happy =)

Kakan sa...

Myyys! Åh de här första veckorna är såå betydelsefulla och underbara! :) Vad duktig din kompis är som pysslat med det där. Jättefint. Tycker också sånt där är så kul ju =)
Tuse kramar till er.

Anna sa...

Hej grattis till lilla killen som kommit. Såg att du har en brio go, funderar själv på en sån men skulle gärna veta om de är så bra som alla säger! Vad tycker ni?! Tack för en fin blogg och jag måste säga att du har sett strålande ut hela graviditeten och vad jag ser på dessa bilder är du lika strålande nu också:) m.v.h Anna

Malin sa...

Tack så mycket, vad gulligt av dig! *glad*

Vi är väldigt nöjda med vår vagn... Gillar verkligen designen och att allt är så lätt att sköta. Bara att klicka i och ur allt. Klarar man lätt själv :) Det som är lite negativt just nu med all snö är att när vagnen är så lätt så "guppar" det väldigt mycket när man går i snön ute nu. Den är nog inte riktigt gjord för detta väder fast det är det kanske inte många vagnar som är.. Men som sagt så är vi otroligt nöjda med den ändå! :)