söndag 1 februari 2009

A night with the girls...

Kvällen började hemma hos Annso.. Jag, Farnaz, Tessan och Natalie. Vi åt jätte god middag och drack goda drinkar. Annso hade köpt Tequila Rose, som vi drack jämt förrut var dock inte lika gott nu längre men det gick i ändå, och vi satt och goffade med godisskålen och helt plötsligt kommer Annso på att vi glömt efterrätten. Kladdkaka med bär. Då höll vi allihop på att ramla ur soffan. Alla tog väl en tugga eller två sen fick vi inte i oss nåt mer. Det KAN bli förmycket av det goda tydligen!

Drog oss in till WLH där Alex spelade. Vi beställde i vanlig ordning lite drinkar och Alex hade nån vän från Eskilstuna där som bjussa på lite skumpa och shots. Så otroligt snällt!

Lagom runda under fötterna (och runt magen också för den delen) så styrde vi kosan till Platina. Jag slutar aldrig förvånas över vilken otrolig service det är där! Helt otroligt! Tjejen med listan uppe i VIP:en var riktigt gullig!

Träffade massa härliga vänner där som vanligt! Linda var där så hängde lite med henne. Allt var toppen till en viss person var tvungen att, milt sagt, dryga sig och förstöra kvällen för en av oss. Alltså jag blir så trött! Om du har ett problem med någon ta upp det med personen du har problem med då och lämna dom andra utanför! Båda två (speciellt ena) är härliga människor och visst får man vara arg men man löser det eller går vidare.. Att förstöra en kväll sådär det var bara lågt. Man måste väl kunna vara på samma ställe och ha kul ändå?

Hursomhelst så var det annars en underbart rolig kväll!






The outfit
Klänning: H&M
Nitskärp: Åhléns
Skor: Steve Madden









Det fanns sprit. MASSA sprit.

Efterrätten


















4 kommentarer:

Josefin sa...

å va fin du va,vilken jättefin klänning:)hoppas allt e bra me er:)
kramar!

Malin sa...

Åh tack sötunge!
Allt är bara bra med oss tack! Hoppas ni mår bra!
*kram*

Anonym sa...

Härlig bild du fick på lillebror : )

Anonym sa...

Gud vilka fina lockar, hur fick du till dom?