onsdag 13 augusti 2008

Trött

Nu är jag hemma och försöker att INTE somna i soffan just nu.. Ska laga mat snart. Lax, ris och citronsås är det som står på menyn ikväll. Ska bli gott! Var egentligen meningen att jag skulle till invigningen av en ny restaurang ikväll men jag känner att jag måste packa och fixa i lägenheten ist..

Funderar på att kolla på The Prestige sen... Jag har sett den 3 ggr (ja, jag gillar) men Alex har aldrig sett den. Och det går ju inte för sig!

Puss så länge

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Såg att du för ett tag sen beställt ett par skor från Gojane.
Undrar bara hur mycket du fick betala i frakt? Och om du fick betala nått i tull?

Och hur satt skorna i storleken? De har ju en skokarta med storlekar, men undrade bara om de kanske är stora i storleken eller tvärtom?
Vill gärna ha så mycket information som möjligt innan jag beställer därifrån :) Nått man bör tänka på?
/ Sandra.

Malin sa...

Hej!
Det blev ungefär 200kr i frakt och sen ungefär halva summan som man beställer för i frakt. Ett tips är ju att göra som vi gjorde och gå ihop ett gäng så delar man på frakt och tull..

Jag beställde st 38 som jag har i vanliga fall och dom satt jätte bra men jag har vänner som beställt då skorna inte passat alls, att dom varit för små.. Jag beställde bara skor som var ganska öppna så jag vet inte om det har med det att göra att dom blir mindre när dom är stängda.. Skulle jag beställa igen så skulle jag beställa en storlek större än jag vanligtvis har..

Tänk också på att om skorna ser höga ut på bild så är dom VÄLDIGT höga när du ser dom i verkligheten sen!

Lycka till! :)

Kram