måndag 8 mars 2010

Helgen...

Helgen började supermysigt med massa gott framför tv:n på fredagskvällen. Hade gått loss på affären och köpt massa gott små plock. Mmm! Kollade såklart in Solsidan. Är ju helt klart den bästa serien som gjorts här i Sverige! När han kom hem med ihoparbetade pengar som frun kastade in i elden var ju hysteriskt kul! Haha!


Fredagsmys

I lördags skulle vi hem till Alex mamma som fyllde år men hemma hos henne gick strömmen så det blev flyttat till söndagen. Då fick vi helt plötsligt en hel lösdagskväll som vi inte visste vad vi skulle göra med. Alex tog tillfället i akt och gick och la sig vid fem typ (!!) och Hugo var nog lite sjuk och sov bara han med så jag fick sitta själv och kolla in Melodifestivalen. En riktigt tråkig dag.

Söndagen blev bättre och började med ett besök hemma hos mamma och pappa där Hugos kusin Sixten var också. Hängde lite där och lekte med bebisarna innan det var dags för födelsedagsfirande hemma hos Alex mamma. Där bjöds det på god mat och trevligt sällskap och Hugo fick med sig massa presenter hem. Vem var det som fyllde år egentligen?


Hugo firade farmor genom att prata och sprattla massor för att sen tokdecka på det ;)

När vi kom hem fick Hugo provsitta sin nya babysitter.
Lite svårt att avgöra men han såg ut att gilla den iaf!



Sen var det återigen mys framför tv:n med massa gott kvällsfika framför
Luftslottet som sprängdes.
Helt okej film men enligt mig den sämsta av dom tre.

Inga kommentarer: