lördag 27 december 2008

Juldagen!

Juldagen var skitkul! Skulle ha åkt till sthlm och gått på Berns där Alex spelade men ingen av mina vänner ville följa med så det blev utgång här hemma ist. Men det gjorde inget för det roligaste med juldagen är ju att få träffa alla som inte bor kvar här i Uppsala längre.

Jag och Linda satt hemma hos mig och drack lite vin innan vi drog oss mot Gillet. Vi började ana oråd när vi sa till taxin vart vi skulle och han sa "Ni också? Alla ska dit ikväll". Sen när vi kom dit så stod det polisbilar utanför och det brukar ju inte direkt betyda något bra. Kön var inte speciellt lång men det var ingen ordning någonstans. Inte en vakt så långt ögat kunde nå så vi åkte till Platina ist.

Där är det alltid uppstyrt så där var det inga problem att komma in. Träffade bara massa underbara människor hela kvällen! Slutet kommer jag dock inte ihåg speciellt mycket av men det brukar ju betyda att man har haft kul iaf. Eller? ;)

Gullungar!


Så kul att träffa Mia igen. Ska åka dit och hälsa på snart är det bestämt. Kommer bli kul. Och dyrt! Shoppingen i London ♥!!

Inga kommentarer: