lördag 12 december 2009

Skötväska...

Funderar lite på det där... Vad är era erfarenheter av skötväskor? Vad ska man tänka på? Vilket märke är bra? Behöver man ens nån?

Jag har fastnat lite för dom här två annars:




Finns på babyshop.se

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag tycker absolut man ska ha en, hade varit krångligt utan en som inte kan knäppas på styret. Viktigt att den hänger på plats bra så man kan gå med vagnen utan att slå i. Så smidigt att alltid ha den med, me blöjor, nån handduk att ha som underlag när man byter någon annansstans, kanske våtservetter, reservnapp, handsprit o.s.v Sen sina egna ting som plånbok, läppsyl m.m, sånt man alltid har med sig. Tycker det är guld värt, att ha den hängandes och alltid uppdaterad gör att man slipper packa den varje gång man ska ut om tiden inte räcker till. Jag har Teutonias skötväska som hör ihop med vagnen, men går o köpa separat, den är stor rymlig och toppenbra. Finns t.o.m fack för termos =)

Friday sa...

heej malin! jag tycker inte att man behöver ha en jätte stor iaf.. jag har den som man får med vagnköpet och man skulle typ få plats med ett syskon däri! haha
Några blöjor, tvättlappar och ett extra body tar inte mkt plats..
Men när man har en stor så blir det lätt att man bara proppar den med ´bra att ha´grejor som ligger och möglar typ..
Jag brukar rensa ur och fräsha till varje vecka!

Hoppas du mår bra och att man springer på dig snart!=)

Kraamar!!!

zandra sa...

Malin: Ni kommer att behöva en skötväska. På vagnen ni har valt är ju varukorgen inte särskilt stor därför är det bra att ha en som man kan hänga på vagnen.köp inte för stor då släpar ni bar med er en massa strunt, blöja,våtservetter,sötunderlägg(typ handduk)ombyte, that's it!

Köp en liten, snygg och funtionell. tänk att om du skulle vilja ha den även om det inte var en skötväska så är det den rätta för er!

Lycka till

Malin sa...

Tack så jättemycket för tipsen! Tycker det är så svårt med skötväska för dom flesta är så fula. Ser så "skötväsk:iga" ut :) Men jag ska kolla runt lite till sen efter jul. Ska absolut tänka på det era tips när jag letar! :)

*Kram*