söndag 13 juni 2010

Bästa kvällen!

Igår var det inflyttningsfest hemma hos Ann-Sofi och Gabriel. Allt var så sjukt fint uppstyrt! Otroligt god mat och dricka. Shotsen ramlade in i alla möjliga färger. Hittade en ny favoritdrink också, Bacardi Torched cherry med Cola. Mmmmm!
Dom har en helt fantastisk och STOR terrass så det var tråkigt att vädret inte var bättre. Men lite infravärmare och mjuka filtar gjorde att det gick alldeles utmärkt att sitta ute ändå.

Hade lätt kunnat stanna kvar där hela natten men det var sommarpremiär och Alex spelade på Saluhallen så vid tolv tog vi oss ner till stan. Fick värsta discotaxin som körde som en galning, blinkade med lampan inne i bilen och poppade hög musik. Men det gillades! :)

Stämningen på Saluhallen var helt otrolig och verkligen "alla var där". Jättekul att träffa massa folk jag inte träffat på länge! Och superkul att höra Alex spela igen. Det var länge sen. Min favoritDJ ;)

Sen efter stägning åkte vi hem och bäddade ner oss i vår underbara säng och sov gott ända till elva(!) imorse. Sen kom Hugo hem som varit och blivit bortskämd hemma hos mormor och morfar.











Helt underbar jävla kväll!

1 kommentar:

Tessan sa...

ååååh fina fina fina vackra malin...<3 du e ju så het
hade velat va med er ju :/
vad e gerjen med att jag alltid missar annsos grejjer FY mig!!!