tisdag 8 juli 2008

Cypern (del 2)

På torsdagskvällen så spelade Alex på Castle Club... Sån sjukt cool klubb som var en borg med massa rum överallt. Riktigt stort var det! Spelniningen gick jätte bra och dom älskade verkligen Alex. Många som ville ta bild med honom efter spelningen... Så sött! :)


Jag, Alex och Spike (otippat att han kallas så va?) på Zic Zac innan spelningen.

Castle Club
Mycket folk! (Castle Club)


Castle Club
Det var GALET drag!
Steve, Alex, MC, kille med lysande keps.





På fredagen åt vi på ett jätte mysigt ställe med lätt veckans godaste mat!


Citron träd!

Mmmmmm!




På lördagen gick vi på promenad för att försöka hitta en bättre strand men vi lyckades inte :( Gav upp och tog en lunch på Nissi ist och lyssnade på lite house.


På kvällen gick vi till Cosmopol ( mysigt ställe med jätte trevlig personal) och tog några drinkar.. Steve kom förbi och en annan kille vi träffade på Castle Club. Dom tog med oss till det mysigaste stället jag någonsin varit på! Guru hette det... Jag och Alex dog!



Så mysigt! Massa lycktor överallt!



Mycket folk!


På söndagen hade vi bokat in en båttur... Jätte härligt att få se så fint vatten! Badade lite och solade lite. Väldigt mysigt!



Efter båtturen var vi riktigt trötta så vi åkte hem och sov ett tag och sen åkte vi in till Guru igen och myste! Vi bestämde på en ghång när vi var där på lördagen att vi skulle dit och äta.. Synd bara att vi upptäckte det näst sista dagen.. Annars hade vi nog spenderat mesta tiden där :)


Restaurangen!


Efter maten blev vi inbjudna till deras VIP-lounge så vi satte oss där och drack rosé... Ville typ aldrig gå därifrån!



När vi väl lyckades ta oss från Guru så gick vi ner till Cosmopol igen och tog några goda drinkar!


Sen blev det tillslut måndag och dags att åka hem :(




Planet blev typ 3 timmar försenat. Men när vi kom in i planet så hade vi fått sånna där bra platser vid nödutgången så det inte är nån som sitter framför en så man har hur mycket plats som helst.. Nice! Tyvärr så var det en man som var så flygrädd att han bara skakade så vi var tvugna att ge honom våra platser.. Suck! Om man får sån dödsångest av att flyga.. FLYG INTE!!! Stackarn, säkert frun som övertalat honom!

När vi tillslut kom fram till Arlanda så kom ju såklart inte Alex väska så vi var tvugna att åka hem utan den.. Han var ARG! Haha jag försökte lugna honom med att den säkert kommer komma fram igen. Och det gjorde den! Dom ringde imorse och några timmar senare så kom dom hit med den!


Slutet gott, allting gott!



Inga kommentarer: