tisdag 11 maj 2010

Victoria's Secret



Alex hade med sig detta hem från London.
Doftar underbart!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Måste bara fråga om ditt hår lite, läste i nåt gammalt inlägg om jag minns rätt att du skrev att du hade tunt hår men använder hårförlängning? Jag tycker ditt hår är jättefint både med och utan. Har alltid haft jättetjockt hår men tappat en massa sen ett år tillbaka så jag måste göra något åt saken men vad? Har du nåt tips? Hur mkt sliter hårförlängningen eller är det clips? Mvh D.

Kajsa sa...

Oh fy va avis jag blir! :)

Malin sa...

Jag tycker du kan börja med clips och se hur du känner först... Det som är bra med clips är ju att du kan sätta i det när det behövs. Typ när man ska ut eller vill vara lite extra fin helt enkelt :) Skönt när man duschar också att bara behöva tvätta sitt eget hår :)

Jag har keratin förlängning i nu som sitter i tills man tar ut det själv dock inte längre än 4-5 mån typ. Det sliter rätt mycket på ditt riktiga hår. För att det inte ska göra det så skulle man behöva byta varannan månad men det har man ju oftast inte råd med...

Det beror ju på om du står ut med ditt riktiga hår på vardagarna och bara vill ha mer vid vissa tillfällen så ska du välja clips ist. Kan ta ett tag dock innan man får till det så det ser naturligt ut.

Lycka till! :)

Kram

Anonym sa...

Tack för väldigt bra råd! Då blir det clips! En sista fråga; vart skulle du rekomendera att jag köpte dem? Hur mkt köper man etc? Jag har som sagt dålig koll.
kram D

Malin sa...

Det var så lite så! :) Köp dom på Perukshoppen i Sthlm! Köp dom INTE på Taj Mahal där många köper. Dom är otrevliga plus att dom säger att det är äkta hår fast det är massa plast i. Stinker plast gör dom! Går du till Perukshoppen så får du väldigt bra hjälp och 100% äkta hår! Mycket lättare då att få det att se naturligt ut! :) Man köper ett färdigt paket med hår som både räcker och blir över!

Kramkram